welcome to my blog

Kαλώς ήρθατε στη σελίδα "aggistri".
Εδώ γράφουμε ότι "τσιμπάει" καθημερινά.
Κάθε σχόλιο και παρατήρηση δεκτά. Μη διστάσετε να γράψετε οτιδήποτε στο blog η να μου στείλετε e-mail.


Φ.Τ.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Ελληνικά σχολεία-Πολιτικά εκκολαπτήρια

Αποτέλεσμα εικόνας για δασκάλες
   Ε.Δ.Ε. πρόκειται να κινηθεί σε βάρος δασκάλας ΣΤ' τάξης Δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη
η οποία κατηγορείται πως διένειμε φυλλάδιο με εθνικιστικό περιεχόμενο στους μαθητές της την ώρα του μαθήματος.
   Φυσικά το "εθνικιστικό φυλλάδιο" αφορά την συμφωνία των Πρεσπών και το Σκοπιανό ζήτημα, οπότε εύκολα καταλαβαίνουμε το πόσο ακριβώς "εθνικιστικό" είναι...
   
                     Διαβάστε σε κόπι πάστε την ανακοίνωση της "αρμόδιας αρχής"


Η ΠΔΕΚΜ «καταδικάζει απερίφραστα τη διανομή φυλλαδίων με ακραίο εθνικιστικό, ρατσιστικό και μισαλλόδοξο περιεχόμενο σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και το λεγόμενο «Μακεδονικό ζήτημα», σε 12χρονα παιδιά εν ώρα μαθήματος».

«Ο εκπαιδευτικός», επισημαίνεται στην ανακοίνωση «πολιτική οφείλει να είναι αποστασιοποιημένος από την πολιτική συγκυρία, να μη δημιουργεί συνθήκες οργής και θυμού στους/στις μαθητές/τριές του, αλλά να δημιουργεί στην τάξη συνθήκες γόνιμης και κριτικής σκέψης, να καλλιεργεί τις πανανθρώπινες αξίες της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, του αλληλοσεβασμού και της αποδοχής, να μην παραποιεί την ιστορική αλήθεια ανάλογα με την προσωπική του εκτίμηση και να μην δηλητηριάζει τις ψυχές των παιδιών με καταστροφολογίες».

«Το περιστατικό σε Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης, όπου δασκάλα μοίρασε κείμενο σε μαθητές της που είναι αποτέλεσμα προσωπικών απόψεων της, το θεωρούμε απαράδεκτη ενέργεια που χρήζει πειθαρχικής διερεύνησης».

   Βέβαια, το περιεχόμενο δεν δημοσιεύτηκε και ίσως να μη γίνει σύντομα γνωστό,ίσως. Έχω όμως την εντύπωση πως η πανούργα δασκάλα διέδιδε την  Ψευδή Ελληνικότητα της Μακεδονίας...
    
    Το κατακόκκινο εκπαιδευτικό ίδρυμα δεν μπορεί να διαβρωθεί ...



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας ...